Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

24. 5. 2015.

Male olimpijske igre - Okružno 2015.

Učenici naše škole učestvovali su na Okružnom takmičenju „Male olimpijske igre”. Ovo takmičenje se organizuje za učenike nižih razreda, sastoji se od poligona spretnosti i svaka ekipa ima dvanaest članova. Ekipa koja najbrže pređe poligon sa najmanje grešaka je pobednička. Našu školu predstavljala je ekipa učenika drugog razreda.

U uzavreloj atmosferi ovo takmičenje se pretvorilo u pravo bojno polje. U takvim okolnostima naši „Gladijatori” su bili najuspešniji u odnosu na drugare iz ostalih škola okruga. Dakle, reprezentacija naše škole je osvojila PRVO mesto u kategoriji drugog razreda ostavivši drugoplasiranu ekipu u brzini i spretnosti daleko iza sebe.

Svoj superiorni nastup imaće prilike da ponove na Republičkom takmičenju za koje su izborili učešće. Republičko takmičenje održaće se 6. juna u Novom Sadu, gde će naši olimpijci ukrstiti koplja sa drugim ekipama iz Srbije.

Članovi reprezentacije:
Anastasija Pavlov
Tanja Uzorocki
Selena Takač
Mia Pastor
Dunja Grujić
Anastasija Ivetić
Lana Talijanov
Nemanja Galić
Ognjen Ugrešić
Vladimir Talijanov
Nemanja Tanackov
Nikola Isakov
Aleksandar Boćan
Nikola Lovrić

Nastup naših Gladijatora možete pogledati u video materijalu.
Svetlana Mirčić Vukobrat, nastavnica fizičkog vaspitanja

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.