Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

25. 4. 2016.

Atletski izazovi

Učenici OŠ „Sveti Sava“ i Gimnazije ,,Dušan Vasiljev’’ iz Kikinde su u petak, 22. aprila, učestvovali na Okružnom takmičenju iz atletike koje je održano u Senti.

Učenici su autobusom krenuli u 14 sati i bez poteškoća stigli u Sentu u 14.45. Zagrevali su se do 15.30. 

Pre početka takmičenja, nastavnice su ispravljale sitne greške takmičara i davale im poslednje savete. Mnogi učenici su imali tremu. Kada je takmičenje počelo, shvatili su da je to to i da sad moraju da daju sve od sebe. 

Većina takmičara bila je razočarana jer nije prošla dalje, dok su neki bili srećni jer su pomerili svoje granice. Kada su svi završili, čekali su se rezultati. Međutim, u autobusu se saznalo da je OŠ „Sveti Sava“ ekipno osvojila prvo mesto, i to posle nekoliko godina, dok je Gimnazija „Dušan Vasiljev“ zauzela drugo mesto.

Na putu ka kući, srednjoškolci su slavili drugo mesto, a osnovci bili mirni i premoreni. Sada se već uveliko spremaju za Međuokružno takmičenje u Novom Sadu, spremni da se suoče sa novim izazovima.

Mina Milosavljev, VI4

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.