Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

30. 4. 2016.

Male olimpijske igre 2016 - Okružno

Takmičenje „Male olimpijske igre“ se organizuje za učenike nižih razreda, a sastoji se od poligona spretnosti i svaka ekipa ima dvanaest članova. Ekipa koja najbrže pređe poligon sa najmanje grešaka je pobednička. Našu školu predstavljale su tri ekipe: ekipa drugog razreda, devojčice trećeg razreda i dečaci trećeg razreda. U uzavreloj atmosferi u Sportskoj hali „Jezero“ u Kikindi 28. aprila, ovo takmičenje se pretvorilo u pravo bojno polje, a sve tri naše ekipe su bile uspešnije u odnosu na učenike iz ostalih škola okruga. Dakle, reprezentacije naše škole su osvojile PRVO mesto u sve tri kategorije, ostavivši drugoplasirane ekipe u brzini i spretnosti daleko iza sebe.



Svoje superiorne nastupe imaće prilike da ponove na Republičkom takmičenju za koje su izborili učešće. Republičko takmičenje održaće se 14. maja u Vranju, gde će naši olimpijci ukrstiti koplja sa drugim ekipama iz Srbije.

Gordana Rackov, učiteljica

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.