Blog je pokrenut radi promocije fizičke aktivnosti i zdravih stilova života ne samo đaka i roditelja OŠ "Sveti Sava" Kikinda nego i šire javnosti.

8. 5. 2017.

Jedan običan dan u Aleksinom životu

Aleksa Stojanović je učenik VII2 Osnovne škole „Sveti Sava“ u Kikindi. Odličan je đak, ali i veoma uspešan mladi fudbaler. Svoj omiljeni sport trenira već osam godina!

Aleksa obično ustaje u sedam ujutru. Treninge ima pet puta nedeljno, po dva sata. Kaže da mu nije naporno i da mu ne predstavlja veliki problem, već veliko uživanje. Nije mu teško da usklađuje obaveze. Treninzi su mu u suprotnoj smeni od škole. Ponekad, ipak, izostaje sa časova zbog utakmica. Idol mu je Lionel Mesi i želi da bude kao on jednog dana. Ovaj sport voli zato što se nada da će jednog dana moći da usavrši svoju tehniku i po njoj postane čuven.

Sport je veoma važan za decu našeg uzrasta. Mnogo je bolje da se bavimo sportom nego da vreme provodimo uz kompjuterske igrice. Pravi fudbal, uživo, kada si ti u akciji, neverovatno je iskustvo, a i teren je nekako lepši od onog na ekranu.

Milica Došen i Katarina Važić, VII2

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.